top of page

Mit navn er Adam Blicher

Her er, hvad andre siger om mit arbejde

”Adam er pisse god til at sætte ting i perspektiv. Han har givet mig stærke redskaber at bruge i min udvikling både som menneske – og atlet! Adam hjælper mig med at forstå horisonterne og perspektiverne i mit liv. Og ikke mindst, hjælper Adam mig med at afkode, hvorfor jeg gør som jeg gør. I en travl omskiftelig verden som konkurrence- og adventure atlet, så er de reflekterende samtaler med Adam guld værd!”

Casper Steinfath, Stand Up Padle Surf, 6 x Verdensmester og verdensrekordindehaver

”Adam har på sin energiske, inspirerende og engagerede måde indgået i både talentnetværksmøder, foredrag for landstrænere og U-landsholdsspillere, samt personlig sparring til mig omkring elite- og talentarbejdet i Danmarks Basketball Forbund. På intelligent vis evner han altid at komme hurtigt ’to-the-point’ og finde ind til kernen af emnet eller udfordringen, og således får han gjort en forskel, hver gang man møder ham. De varmeste anbefalinger herfra.”

Steen Guido, Sportschef Dansk Basketball Forbund 

"Adam fik kompliceret teori gjort konkret for Salling Group Skills eleverne med eksempler og øvelser, hvilket gjorde at vi alle gik fra oplægget med mange gode redskaber. Redskaber som kan bruges i konkurrence situationer, men i den grad også til hverdagens udfordringer."

Linda Rezagi, HR specialist Salling Group

 

"I arbejdet med Toyota forhandlernes fokus på mål og jagten på performance, allierede vi os med Adam omkring temaet ’at læne sig ind i ubehaget. Adam fik på en inspirerende måde synliggjort hvordan man i jagten på målet også bliver nødt til at læne sig ind ubehaget og lære hvad der sker der. Dette blev gjort ved levende præsentations gennemgang samt aktive øvelser, hvor det blev vist hvor vigtig det mentale arbejde er." 

Bo Svane​, General Manager Fleet, Remarketing & mobility, Toyota Denmark

bottom of page